lördag 21 mars 2009

Knappar forts

Har en hel hög med kläder liggandes till Knyttet ju som alla väntar på knappar. Men nu kan jag stryka 3 från listan :D Så skönt och det blev riktigt bra. 2 Bodys och bodysuiten är nu i byrån och väntar på sin användare. Får ta resten i morgon för det låter ganska mycket och vet inte om grannarna uppskattar det så mycket en lördagkväll.

2 kommentarer:

Heimlaga sa...

Hej!
Länge sen jag tittade in i din blogg!
Grattis, jag förstår att det skall bli en liten! Och av vad jag har sett en synnerligen välekiperad sådan. Du har nog sytt kläder så att det skulle räcka till trillingar! Men jag förstår dig, det är ju så roligt att sy!
Apropå att banka knappar så kan jag varmt rekommendera dig att investera i en Prymtång. Bibbis textil(sök henne via sysidan.se eller googla) säljer ett set med tång och diverse tillbehör som är klart värt pengarna. Jag har varit väldigt negativ till tryckknäppen de senaste 15 åren efter att tidigare just bankat fast dem. Nu har jag nyligen skaffat tång, och den är helt fantastisk! Åtminstone så länge man skall ha knäppen nära kanter som i bodys och dylikt. Slut på bankandet! Jag har för mig att Gekko recencerat tänger på sin blogg.

Anonym sa...

Grattis till liten i magen, när är liten beräknad? Tack för titten inne hos mig :) Fint du sytt! Du får ägna en dag åt knappbank så är det gjort sen ;)